january, 2021

This is a repeating event

29jan19:30conceptTelkens op vrijdag om 19u30

more

Event Details

De locatie is veranderlijk en steeds buiten, tenzij er regen voorspeld is, dan gaat deze yogasessie door op de zolder van het Suryahuis.

De yoga die gegeven wordt, is net als de locatie veranderlijk, de ene keer doen we het rustig aan en gaat het de meditatieve kant op, een andere keer worden de sapstromen van het hele lichaam door beweging in gang gezet. Adem, spieren en de stem kunnen aangesproken worden, soms gebruiken we muziek en klanken.

Zoals steeds is het doel om rust en helderheid in geest en lichaam te brengen, stevigheid in je bestaan en soepelheid in het denken.

Door de yoga in open lucht te organiseren zitten we midden in de natuur en de zuurstof die broodnodig is om weerstand op te bouwen.

Praktisch:

Als je geïnteresseerd bent, mail je naar info@suryahuis.be en geef je aan dat je wil aansluiten bij de whatsapp groep ‘yoga open air’. Deel uit maken van de groep betekent niet dat je moet komen, maar als je zin hebt weet je waar het te doen is. In deze groep komt de informatie waar de yoga plaatsvindt en wat je moet meebrengen.

De prijs is 10 euro, per keer te betalen. Elke les staat op zich, je kan ze apart volgen.

Time

(Friday) 19:30

Location

Open air > check whatsapp

Add comment

SURYAHUIS

Gelegen op de mooie Rodeberg in de beginnende Kempen.

Rode 38a en 40
3272 Testelt, Scherpenheuvel - Zichem
België

Contacteer ons

Leona Clerckx
+ 32 (0) 473 75 64 72
leonaclerckx@gmail.com

Mireille Vanderbruggen
+ 32 (0) 497 80 27 93
mireillevanderbruggen@gmail.com

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Privacy Preference Center

X