Leona Clerckx

Leona Clerckx

prana


Contacteer me

Tel: +32 (0) 473 75 64 72

E-mail: leonaclerckx@gmail.com

Na een berichtje via sms, WhatsApp of e-mail, contacteer ik je steeds zelf.

Al veertig jaar stichtster en bezielster van het Surya-centrum, met opleiding en erkenning van de Nederlandstalige Yoga- en Belgische Shiatsufederatie. Met een achtergrond in de klassieke verpleging, met een kennis verworven door studie in binnen en buitenland over ayurveda, voeding, massage, reiki, pendelen, hypnose, bachbloesems, tantra, kruiden,… en vooral een lange en diepgaande ervaring in het begeleiden van mensen naar inzicht in lichamelijk en geestelijk evenwicht.

Wekelijkse groesplessen yoga in Testelt

De lessen gaan telkens door op:

 • maandag van 10:30 tot 12:00
 • maandag van 20:00 tot 21:30
 • dinsdag van 20:00 tot 21:30
 • woensdag van 20:00 tot 21:30

Op de zolder van het Suryahuis, Rode 38a organiseren we intieme yogaklassen, van maximum 10 personen. Onze yogalessen hebben als basis het 8-voudige pad volgens Patanjali. Het pad dat bestaat uit volgende stappen:

 1. Yama’s
 2. Niyama’s
 3. Asana’s
 4. Pranayama’s
 5. Pratyahara
 6. Dharana
 7. Dhyana
 8. Samadi.

Vanuit lichaamsbeweging door middel van ademhaling en concentratie, verbinding maken met de eeuwige krachtbron.

Laat je niet afschrikken door deze schijnbaar moeilijke uiteenzetting. De uitleg en de oefeningen zullen eenvoudig zijn en gebasseerd op praktische tips om je dagelijks leven gezond en krachtig te houden.

Privé sessies

In de praktijkruimte van Suryahuis, Rode 38a kan je op afspraak terecht voor advies, voor als het even niet goed met je gaat. Met je lichaam, met je geest met, je ziel, met je werk, met je kinderen, met je partner en met…of je wil je zelfkennis verruimen

Vanuit de Oosterse yogafilosofie, de yin-yang theorie, acupressuur, voedseladvies, ademhalingsoefeningen, kruiden advies zetten we de krachtstroom weer terug in beweging op maat en naar jouw mogelijkheden.