Mireille Vanderbruggen

Mireille Vanderbruggen

de kracht van verbinding


Contacteer me

Tel: +32 (0) 497 80 27 93

E-mail: mireillevanderbruggen@gmail.com

Na een berichtje via sms, WhatsApp of e-mail, contacteer ik je steeds zelf.

De kracht, de energie die je haalt uit het maken van verbinding, het contact met elkaar en vooral in jezelf is een onuitputtelijke bron van leven. Door gebruik te maken van yoga, aikido en ademhalingstechnieken brengen we een verbinding tot stand die je toelaat je ware zelf beetje bij beetje te leren kennen.

Als bachelor in de Readaptatiewetenschappen, 3de dan Aikido, gediplomeerd yogalerares, erkend shiatsu-masseur bezit ik de nodige achtergrond om een waardevolle kijk op het leven te geven.

Sterk, groot, veel… dat zie je…
Fijngevoelig, diep luisteren en goed zien… dat merk je in de ontmoeting en verbinding…
Recht door zee, concreet en no-nonsens… zo is het gesprek met me…

Massages

Massage ondersteunt het lichaam in het helen. Van elke massage die ik geef is het de bedoeling om de energie terug te laten stromen in je kanalen…

Jij hoeft helemaal niets te doen, zelfs je hoofd niet op te tillen…alles laten gebeuren en de rust over je laten komen…Je mag je verstand even uitschakelen en voor een keer je lichaam, je intuïtie het voor het zeggen laten hebben.

Ik dans, speel met je aanwezige energie vanuit heldere rust, aandachtsvol en oprecht… ik maak contact, verbinding met ze en maak er een snelle bergrivier van of juist een gestage statige stroom…afhankelijk van wat nodig is.

Om je even te laten thuis komen, hebben we eerst een kort gesprek. Zo kan jij afstand nemen van je dagdagelijkse beslommeringen of van de reis die je maakte en heb ik de kans om je beter te leren kennen en je vraag te horen.

De mobiele telefoon gaat uit, zodat we in rust en stilte kunnen zijn.

Shiatsu, de drukpunten en energiekanalen uit de acupressuur worden als ingangspoort naar jouw energetische toestand gebruikt om je helemaal te ontspannen en als ondersteuning bij klachten zoals bijvoorbeeld burn-out.

Je bent gekleed in comfortabele kledij (liefst in een natuurlijke stof zoals katoen, zijde,…) die nergens spant, afsluit of stoort.

De behandeling duurt ongeveer een uur.

Abhyanga, relaxerende, ayurvedische massage gericht op de chakra’s en energiebanen van het lichaam. We werken met verwarmde olie waar natuurlijke en biologisch verantwoorde etherische geuren aan toegevoegd zijn. Dat doen we steeds in samenspraak met jou.

De behandeling duurt 80 minuten.

Wekelijkse groesplessen yoga in Aarschot

Elke dinsdag om 19:30 (niet in de schoolvakanties). Rustige, trage yoga met aanpassingen in de oefeningen om niets te forceren.

Elke donderdag om 18:30 (niet in de schoolvakanties). Yoga voor beginners

Elke donderdag om 20:00 (niet in de schoolvakanties). Stevige, dynamische yogaflow die je terug doet leven.

De yoga die ik geef maakt je krachtiger, zet je gedachten op één lijn en je geest wordt daardoor rustiger. We werken steeds met een yogaschema dat is opgebouwd met eerst asana’s (rechtstaand, zittend en liggend), pranayama en met tenslotte een verinnerlijking of yoga-nidra (een diepgaande, liggende ontspanning).

Instappen is een gans jaar mogelijk, er is steeds één gratis proefles.

Wat te dragen?

gemakkelijke loszittende kledij

Meebrengen?

  • een yogamatje
  • een grote badhanddoek of dekentje
  • eventueel een kussentje

Waar is het te doen?

In het Leerrestaurant ‘Doffis’ van het Damiaaninstituut
Je neemt de ingang (grote houten poort) van het oude Damiaancollege aan de Herseltsesteenweg 4, 3200 Aarschot.