Wat is dat nu eigenlijk? ... Surya?

Surya is een Sanskriet woord wat ‘zonnekracht’ betekent. De warmte en kracht van deze zonnekracht loopt door al onze activiteiten en door heen heel het huis.

Sanskriet is een oude Indische taal waarin de Vedha’s geschreven zijn.

De Vedha’s zijn de boeken van kennis en leven. Hoe mens en natuur zich met elkaar verhouden. Met richtlijnen over voeding, beweging, muziek, meditatie,…

Het zijn de bronnen van yoga, prana, acupressuur en ayurveda.

De bron waaruit we onze wijsheid halen en samen met vele leermeesters voor jullie vertalen in eenvoudige kennis naar dagelijkse praktijk gerichte inzichten.

En waarom dan Surya ... huis?

Leona en  Mireille -we zijn moeder en dochter– wonen al een paar jaar in het familiehuis van onze grootouder- ouders.

Na een inspirerende reis langs ayurvedische centra en yogascholen door Zuid-India besloten we om onze energie te bundelen en van Rode 40 – Rode 38a in Testelt één groot zonnehuis te maken.

We zijn er erg fier op dat we erin geslaagd zijn een gezellig huis en een prachtige tuin te creëren waar iedereen welkom is, met zijn of haar vraag, met een probleem, met zijn eigen zelf, met een pakketje vreugde of een pakketje last dat gedeeld moet worden.

In het Suryahuis slaag je erin om de dingen te veranderen, met een duwtje in de rug van ons, of een schop onder je kont mocht dat nodig zijn…

Je vindt er net als wij een stuk rust en plezier in het leven terug…

Twijfel niet! Kies, spring en maak een afspraak.

Contacteer ons